Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Homo Universalis - 100.000 επισκέψεις!!!



100.000 επισκέψεις!!!
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα  1300,  100.000 επισκέψεις, 1230 αναρτήσεις, 1 χρόνος λειτουργίας!!!!

    Το Μπλογκ μας, που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο περίπου ( 17 Νοεμβρίου 2012),μόλις συμπλήρωσε ( 10 Δεκεμβρίου 2013) τις 100.000 επισκέψεις.
Ξεκινήσαμε ένα κρύο  βράδυ του Νοεμβρίου,στον απόηχο της μεγάλης Μνήμης του Πολυτεχνείου, στον Πύργο ( σε μία από τις επισκέψεις μου εκεί). Εκμυστηρεύτηκα στην Ελένη την μεγάλη μου επιθυμία να δημιουργήσω ένα ιστολόγιο ( είχα σκεφτεί ακόμα και τον τίτλο του..) και η Ελένη με μεγάλο ενθουσιασμό το έστησε μέσα σε λίγες ώρες με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου ( Dean Kon) .
Ξεκινήσαμε πολύ δειλά στην αρχή . Βασική αιτία ήταν η δική μου άγνοια στα τεχνικά θέματα ( την οποία άγνοια ομολογώ ότι έχω ακόμα – ας είναι καλά τα παιδιά που πάντα επεμβαίνουν όποτε τους το ζητήσω..)
 Στόχος μας ήταν ,όπως δηλώνει και το όνομα του Μπλογκ, να δημοσιεύουμε  θέματα όσο το δυνατόν περισσότερο πολύπλευρα. Θέματα για τη Λογοτεχνία ,Ζωγραφική, Μουσική, Επιστήμη, Ιστορία ,Κινηματογράφο,Θέατρο, θέματα για τη Φύση , Απόψεις, Αρθρα ..είναι μέσα στη θεματολογία μας.
Στην πορεία αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε μία μεγάλη ενότητα στο  Μπλογκ μας : τα Εργα των φίλων μας . Εκατό και πλέον φίλοι μας από το  Facebook αλλά και από την πραγματική ζωή στόλισαν με τα έργα τους  το Μπλογκ μας( ποιήματα.διηγήματα. πίνακες ζωγραφικής, απόψεις. άρθρα επιστημονικά,. άρθρα  ιστορικά. φωτογραφίες. διακοσμητικές κατασκευές. κασμήματα. κεντήματα. λαμπάδες πασχαλινές κ.α)
Είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτήν την ενότητα .



Εδώ πρέπει να πω, εγώ προσωπικά, ότι λυπάμαι μόνο γιατί ακόμα δεν έχω δημοσιεύσει Εργα φίλων που εκτιμώ αφάνταστα …υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα γίνει και αυτό.

    Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του Μπλογκ όλοι εσείς μας αγκαλιάσατε με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό…ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε σε κάποιο βαθμό στις προσδοκίες  σας και υποσχόμαστε να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο …
Από εσάς περιμένουμε προτάσεις για τη βελτίωσή μας ,καθώς και συνεργασίες σας.

Προσωπικά εγώ πάλι  θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους δύο συνδιαχειριστές  μου , - τον γιο μου Κωνσταντίνο και την Ελένη,- για την πολύτιμη και ουσιαστική  συμβολή τους σε αυτό το οικοδόμημα(παρόλες τις υποχρεώσεις τους προς τη σχολή τους) , είτε με τις τεχνικές τους γνώσεις ,είτε με τα άρθρα τους που αποπνέουν  έναν νεανικό αέρα τόσο ευχάριστο και καλοδεχούμενο  από εμάς τους μεγαλύτερους.

  Τελειώνοντας όλοι μαζί σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη συμπαράσταση και αγάπη που αφειδώς μας παρέχετε .
   
Και μην ξεχνάμε:  το ταξίδι μας στον απέραντο κόσμο της γνώσης συνεχίζεται ...
Με ήλιο ή με συννεφιά έχουμε ακόμα πολλά μονοπάτια να διαβούμε....έχουμε πολλά  ταξίδια ακόμα να κάνουμε ....





























Γεωργία Κοτσόβολου
Ελένη Τσεβά
Κωνσταντίνος Κοντίτσης 



4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την αγάπη και το μεράκι που αφειδώς προσφέρετε,στις τέχνες και τα γράμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ταξίδι μας στον απέραντο κόσμο της γνώσης συνεχίζεται ......Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
    τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα......Συγχαρητήρια Γεωργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή