Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ - ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ - ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ


Το Σάββατο 15 Φεβρουρίου στις 8.00 μμ πραγματοποιήθηκε  ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Σωματείου των απανταχού Ινεπολιτών- Κασταμονιτών στην αίθουσα τελετών του Συλλόγου με μεγάλη επιτυχία.

 Η αποκριάτικα στολισμένη αίθουσα γέμισε νωρίς από πολύ κόσμο και το κέφι άναψε αμέσως .
Το μενού περιλάμβανε ορεκτικά ( πρασόπιτα ,κεφτέδες,λουκάνικα,πιπεριές κ.α.) σαλάτες τυριά και για κυρίως πιάτο κοτόπουλο ή χοιρινό με πατάτες και ρύζι .

Τα τραπέζια ήταν όμορφα διακοσμημένα με διάφορα αυτοσχέδια κηροπήγια που είχαν σαν βάση κλαδιά ελιάς .( Ιδέα της Λίτσας Ζαβίτσα)

Τραπεζομάντηλα με σχέδια ελιάς και πολλά χαμόγελα 



 Η κουζίνα του Συλλόγου . Η Λίτσα  στο βάθος που μαγείρευσε όλους αυτούς τους νοστιμότατους μεζέδες  και οι δύο Δήμητρες με τον Θοδωρή που περιμένουν  να σερβίρουν .


Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ !!!!




 Ενας σύντομος χαιρετισμός του προέδρου Γιάννη Ηλιού ...


Και ένα χάπενινγκ - ένας "μοναχός" και δύο "καλόγριες"επί σκηνής 

Φυσικά ο "ηγούμενος" ευλόγησε και το πλήθος ( λίγο έξαλλη η μοναχή δίπλα του ..)




Και με τις ευλογίες του "ηγουμένου" το κέφι άναψε 








Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 2.00 ...Περάσαμε καταπληκτικά .Ηταν μία "γεμάτη" γιορτή με καλό φαγητό,πολύ χορό και πολύ κέφι .

Στη συνέχεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της" Κατασκευής χαρταετού" όπου θα έρθουν παιδιά για να μάθουν και να κατασκευάσουν μόνα τους τον χαρταετό τους. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το απόγευμα και το Σαββατο 22 Φεβρουαρίου το πρωί.

Το μεγάλο κηροπήγιο που μας υποδεχόταν στο χολ του Συλλόγου ( ιδέα και υλοποίηση της Λίτσας Ζαβίτσα )






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου