Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΣΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ "ΘΑ ……"



Έχετε ακούσει ποτέ πολιτικό να χρησιμοποιεί το ΘΑ ??
Σίγουρα ναι, έχετε σκεφτεί που καταλήγει αυτό το ΘΑ τις περισσότερες φορές? …. στο ανεκπλήρωτο, σ’αυτό που ποτέ δεν θα γίνει.
Έχετε δει παιδάκια να παίζουν παιχνίδια φαντασίας? …… ξέρετε ….. αυτά που βάζουν τη φαντασία σε πρώτο ρόλο, αυτά που δημιουργούν κόσμους ολάκερους, αυτά που ξεπερνώντας την ξεφτιλισμένη πραγματικότητα φτιάνουν ονείρατα που μέσα τους ταξιδεύει το πιτσιρίκι σε κόσμους άλλους, πέρα από σύνορα και νόμους που το μόνο που καταφέρνουν είναι να χωρίζουν.
Λέει ο πιτσιρικάς ….< εγώ ΘΑ είμαι ο μπάτμαν> …….και αμέσως γίνεται, πετάει νικάει τους κακούς, τον αγαπάει η όμορφη κοπελιά και στο τέλος είναι όλα καλά και αυτός ήρωας.
Λέει η πιτσιρίκα ….< εγώ ΘΑ είμαι η βασιλοπούλα> …… και τσουπ … νάτη με την κορώνα και το άσπρο πανέμορφο φόρεμα να χορεύει με τον πρίγκηπα.
Και θα μου πεις τώρα …… σιγά τους ήρωες που βρήκες να μας πεις …. μπατμαν και βασιλοπούλες ……… Μα ρε σιχαμένε, μεγάλε, νουνεχή,πρσκυνημένε, γελοίε,……. εσύ τους έφτιαξες αυτούς τους ήρωες, ας έφτιαχνες ήρωα ένα τσαγκάρη, ένα σκουπιδιάρη που σου ξεβρομίζει τη γειτονιά σου, ένα γείτονα που κάθε πρωί πάει για μεροκάματο.
Εσύ, ρε μαλάκα τεράστιε, που επειδής είσαι πιο ψηλός από τον μπόμπιρα νομίζεις ότι είσαι κάτι παραπάνω,σε σένα κράζω, άσε που του λες το τρομερό ….. < εγώ έχω πείρα> τι πείρα ρε υπάνθρωπε έχεις? αυτή τη μιζέρια που έφτιαξες και την είπες ζωή?
Όταν του λες ρε χτικιάρη του παιδιού σου να γίνει δικαιόρος, δεν ξέρεις ότι θα μπει στα σκατά και θα πει και ψέματα για να βγάλει το παντεσπάνι του? Όταν του λες να γίνει πολιτσμάνος, δεν ξέρεις ότι θα μάθει να δέρνει τον αδερφό του και να παίρνει μίζα από τους εμπόρους ναρκωτικών? ….. εεεεεε…???? τι σκατά ξέρεις τότες..??????
Εκείνο το άλλο το υπερτεράστιο που το βάζεις…? < ο κόσμος παιδί μου είναι κακός και πρέπει να είσαι σκληρός για να επιβιώσεις>  ….αααχαχαχαχαχαχαχαχχαααααα πόσο σε λυπάμαι τρισάθλιε μεγάλε ….ρε χλημίτζουρα εσύ είσαι αυτός ο κόσμος, εσύ τον έφτιαξες.
Εμ το άλλο που το ονομάζεις αλήθεια … < παιδί μου μη τα βάζεις μ’αυτούς, αυτοί είναι δυνατοί δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, κοίτα τη δουλίτσα σου>…… πόσο κατάπτυστος είσαι άραγες ……
Άσε το άλλο το περίφημο ……< όταν ΘΑ μεγαλώσεις ΘΑ καταλάβεις> …. τι να καταλάβει ρε σαφρακιασμένε..????? αυτό το κόσμο που του φτιάξες και το μόνο που ξέρεις είναι να βγάζεις την ουρά σου απ’όξω?
Μεγάλε, είσαι για κλάματα, καλά…. εσύ δεν κατάφερες τίποτε, είσαι παντελώς άχρηστος δεν έχεις καν λόγο ύπαρξης, απλά περιφέρεις το παντέρμο σαρκίο σου. Τα παιδιά ρε τι σου φταίνε? Άστα να φτιάξουν μια άλλη ζωή, άστα λέφτερα, σκάσε και κοίτα αφού δεν είσαι ικανός για τίποτε άλλο.

ΥΓ. σε μένα τα λέω



Αναδημοσίευση από http://anorthografies.net/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου