Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ - ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ " ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015 ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015 ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ - ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η φετεινή εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Σωματείου Ινεπολιτών - Κασταμονιτών, στο κτίριο που στεγάζεται στην Ινέπολη Νέας Ιωνίας.

Στην ζεστή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Αναμουρλόγλου ο τ. δήμαρχος κ.Μπουρδούκος, οι Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι του Δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι όλων σχεδόν των Συλλόγων και Σωματείων της Νέας Ιωνίας και πλήθος μελών του Σωματείου.
Την εκδήλωση άνοιξε η εξαίρετη παιδική χορωδία του "Ωδείου εν Οργάνοις" με τα κάλαντα και άλλα παραδοσιακά τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες υπό την διεύθυνση της μαέστρου Αθηνάς Γρατζούνα.
Παιδική χορωδία του Ωδείου "Εν Οργάνοις" -  Μαέστρος  η κ. Αθηνά Γρατζούνα.

Η γενική Γραμματέας του Σωματείου κ. Σπανοπούλου ανακοίνωσε το πρόγραμα της εκδήλωσης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και κάλεσε τον πρόεδρο του Σωματείου για τον πανηγυρικό της ημέρας
Στην συνέχεια και σε μια αίθουσα που είχα πλημμυρίσει από κόσμο ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Ηλιού αφού ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία ειρήνη, δημιουργικότητα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ευχαρίστησε τα μέλη που στις πρόσφατες εκλογές τον εξέλεξαν για τρίτη συνεχή τριετία πρόεδρο αυτού του ιστορικού Σωματείου και υποσχέθηκε ότι μαζί με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει το έργο που έχει αρχίσει από τις προηγούμενες τριετίες με μεγαλύτερο κουράγιο.
Στην συνέχεια κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ανέφερε τις δράσεις του Δ.Σ του Σωματείου σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Γιάννης Ηλιού 

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη του προηγούμενου αλλά και του νέου Δ.Σ για την συνεργασία αλλά και τα μέλη του Σωματείου για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και στα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί αλλά και για τις προσφορές τους.
Θα ήθελα να συνεχίσετε να αγκαλιάζετε το Σωματείο μας με την παρουσία σας, τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας για να συνεχίσει να είναι το ζωντανό κύταρρο πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή μας και όχι μόνο.
Ολες οι εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού επιπέδου, είπε, γίνονται σε μια περίοδο οικονομικής αλλά και πολιτιστικής κρίσης, αλλά ευτυχώς για την κοινωνία μας υπάρχουν ακόμα δυνατοί οι οικογενειακοί δεσμοί και πολλές φορές και φίλοι που είναι έτοιμοι να βάλουν πλάτη για να βοηθήσουν τον διπλανό τους άνθρωπο.
Ευχαρίστησε τους καθηγητές των 8 τμημάτων που προσφέρουν έργο και έχουν κάνει το Σωματείο μας πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής μας.
Στην κοπή της πίτας που επακολούθησε ο κ. Ηλιού το κομμάτι το έκοψε με την ευχή να σταματήσει αυτή η νέα προσφυγιά των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και όσοι έφυγαν να επιστρέψουν για να τοποθετήσουμε την χώρα μας εκεί που μας την άφησαν οι πρόγονοί μας.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης έκοψε το κομμάτι της πίτας στην ελπίδα για καλύτερες ημέρες που έρχονται όπως είπε. Ευχήθηκε το Σωματείο να είναι ενεργό και να συνεχίσει να συμμετέχει στην ζωή της πόλης.
Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ.Ηρακλής Γκότσης 

Εμείς σαν Δήμος συνέχισε ο κ. Γκότσης θα συμπαρασταθούμε στους Συλλόγους και στα Σωματεία, είναι αρχή μας, για την σοβαρή προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη της πόλης μας.
Μετά τον δήμαρχο,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και οι εκπρόσωπο των άλλων Συλλόγων και Σωματείων κόβοντας ένα κομμάτι πίτας, ευχήθηκαν για την νέα χρονιά.
Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό τμήμα του Σωματείου μας που με επικεφαλής την δασκάλα κυρία Μπελεφάντη χόρεψαν Μικρασιάτικους χορούς κάτω από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης το Δ.Σ είχε μεριμνήσει ώστε να παρευρεθούν όλοι στον μπουφέ που παρέθεσε στο ισόγειο του Σωματείου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους και με τις ευχές τους κόβοντας ένα κομμάτι πίτα εκτός του δημάρχου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, ο πρώην δήμαρχος κ. Πέτρος Μπουρδούκος, οι αντιδήμαρχοι κ. Τσοπάνογλου και κ.Κατημερτζή, ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Δημιουργία - Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, η επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, οi επικεφαλής της Δ. Παράταξης «Ελπίδα για τη Ν. Ιωνία-Π.Α.Κ» κ. Τσοπανίδης & Χατζησαβίδης, ο πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ του δήμου κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ Αμανατίδης και ο αντιπρόεδρος κ Κωστιδάκης, η δημοτική σύμβουλος κα Βέτα Γεωργιάδου, η κα Αθηνάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας, ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Γεωργούδης, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αλαγιωτών, η κα Κούλα Μπρόλιου πρόεδρος του συλλόγου «Καππαδοκία», ο κ. Τσαγκαράκης, πρόεδρος του συλλόγου «Ανατολή», ο Νικ. Χομπάς εκ μέρους του Φ.Ο.Ν.Ι, από την Ενωση Σπάρτης η κα Παλιόγλου, από το ιδρυμα Στεργιάδου η κα Στεργιάδου, από τους Καππαδόκες η πρόεδρος κα Μπρόλιου, από την Ρουμελιώτικη Εστία ο κ Καραθανάσης, ο Γ. Δαρμογιάννης πρόεδρος της ΔΙΑΠΕ, η Λέλα Μπανούση από την Ε.Γ.Ε, από τον τύπο της πόλης μας ο εκδότης της ionianet και του περιοδικού Πανόραμα Βασ. Μαγκαναδέλλης, μετά γνωστής δημοσιογράφου και η ζωγράφος και φίλη του Σωματείου κα Λουκίδου.


 
Το χορευτικό τμήμα του Σωματείου - Δασκάλα η κ. Μαρία  Μπελεφάντη







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου