Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Αλέξης Σουρής - «Βράδυ στην πόλη» από την νέα κυκλοφορία «Της ομορφιάς το άγιο».Σας παρουσιάζουμε τον Αλέξη Σουρή και την νέα δισκογραφική του δουλειά «Της ομορφιάς το άγιο».
Περιέχει τέσσερα τραγούδια σε μουσική δική του και του Δημήτρη "James" Μπασδάνη και στίχους των  Δημήτρη "James" Μπασδάνη, Βασίλη Γεροδήμου, Άγγελου Μητσόπουλου και δικούς του.
Συμμετέχουν οι:  Καλλιρόη Πετράκη (φωνή) και Μιχάλης Ιωαννίδης (μπουζούκι).
Ενορχήστρωση: Δημήτρης "James" Μπασδάνης
Ηχογράφηση, μίξη, masteringprogramming: Κώστας Μπασδάνης
Κυκλοφορεί από την Music Shots


Ο Αλέξης Σουρής γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στον τόπο καταγωγής του, την όμορφη Εύβοια, σε ένα χωριό λίγο έξω από την Χαλκίδα.
Στα 18 του πήγε στα Ιωάννινα για να σπουδάσει και σιγά σιγά άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και την μουσική, τραγουδώντας σε τοπικές σκηνές της πόλης.
Το 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ένα EP με τίτλο "Στιγμές" και 3 τραγούδια σε μουσική και στίχους του ίδιου.
Από τότε ακολούθησαν κι άλλες δουλειές ενώ τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε το καινούριο του CD με 4 νέα τραγούδια με τίτλο "Της ομορφιάς το άγιο".
Στο cd συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Βράδυ στην πόλη», το οποίο είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σεmp3 και wav μορφή, το mp3 σας επισυνάπτεται και το wav αρχείο μπορείτε να κατεβάσετε πιο κάτω.

Στίχοι-Μουσική: Αλέξης ΣουρήςOfficial links
Πληροφορίες - επικοινωνία
Angel's PR
Μάριαν Νικολάου

Promoter / P.R
τηλ 6989264494
FB Marian Nicolaou
Twitter MarianNicolaouΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου