Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

IL VOLO - ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ (GRANDE AMORE)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - ΕΛΕΝΑ ΠΕΣΙΡΙΔΟΥ 


Ένα συγκρότημα που ακούγεται πολύ στην Ελλάδα, λόγω της προβολής τους από τον διαγωνισμό της Eurovision, τον τελευταίο μήνα, όμως είναι γνωστό στην Ευρώπη από το 2010 και στη ΄Λατινική Αμερική από το 2011 με μεγάλη επιτυχία. Είναι από τα συγκροτήματα που κατά τη γνώμη μου αξίζει κανείς να παρακολουθήσει γιατί αποτελείται από  νέους ανθρώπους που είναι μοναδικοί σ αυτό που κάνουν γι αυτό το λόγο και είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο. Θαυμάζονται από όλες τις ηλικίες καθώς  το  είδος της μουσικής που εκπροσωπούν (κλασσική μουσική) έχει απήχηση στις μεγάλες ηλικίες ενώ λόγω  της ηλικίας τους από 20-22 έχουν πολύ φανατικό κοινό στις μικρές ηλικίες. Καταφέρουν και συνδυάζουν την κλασσική ιταλική μουσική με μοντέρνα στοιχεία και έτσι προβάλλουν ένα είδος μουσικής που εκείνοι ονομάζουν ποπ όπερα. Τραγουδούν κυρίως διασκευές ιταλικών κλασσικών τραγουδιών έχουν όμως ηχογραφήσει και δικά τους τραγούδια. Είναι τρία παιδιά που αγαπούν αυτό που κάνουν και σέβονται και εκτιμούν το κοινό τους  και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία . Το χαρακτηριστικό  τους αυτό αλλά και η μοναδικότητα στον τρόπο που ερμηνεύουν  είναι που τους κάνει τόσο αγαπητούς .


Οι Il  Volo αποτελούνται από τους Ignazio Boschetto, Gianluca Ginoble και Piero Barone. Και οι τρεις ξεκίνησαν την καριέρα τους συμμετέχοντας στον ιταλικό διαγωνισμό το τραγουδιού  Ti lascio una canzone  σε μικρή ηλικία το 2009. Μετά από ορισμένες εμφανίσεις τους ξεχωριστά αλλά και μαζί αποφασίστηκε να αποτελέσουν και οι τρεις μαζί ένα συγκρότημα . Ήταν το πρώτο ιταλικό συγκρότημα που υπέγραψε απ ευθείας  συμβόλαιο με  αμερικανική δισκογραφική εταιρία.
Το συγκρότημα είχε άλλες ονομασίες  πριν καταλήξουν στο  όνομα  Il  Volo στο τέλος του 2010. Το 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ  με διασκευές κλασσικών ιταλικών τραγουδιών πχ "Il mondo", "Un amore così grande", "'O sole mio", "El reloj"  του Charlie Chaplin's  το "Smile ".Το ίδιο άλμπουμ περιλάμβανε και δικά τους τραγούδια. Αυτή η πρώτη τους προσπάθεια ήταν η αφετηρία για μια μεγάλη καριέρα καθώς πουλήθηκαν πολλά αντίτυπα στην Ιταλία και κυκλοφόρησαν το άλμπουμ αυτό και στα ισπανικά για την Λατινική Αμερική και κάπως έτσι άνοιξαν οι δρόμοι για την καριέρα τους στην Αμερική.


Το 2012 κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ  τους με τίτλο We  are love που περιέχει τραγούδια στα ιταλικά αγγλικά και ισπανικά αλλά και ντουέτα με τους  Placido Domingo και Eros Ramazzotti. T0 oποίο κατάφερε να φτάσει τη θέση 2 στο Billboard Top Latin Album.Στο τέλος του 2013 κυκλοφόρησαν το τρίτο άλμπουμ τους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα αγγλικά και ιταλικά το οποίο κατάφερε να γίνει νούμερο 1 στο Billboard Holiday Albums και στο Billboard Classical Albums chart.
Το 2014 ήταν υποψήφιοι στα 2014 Latin Billboard Music Awards και κέρδισαν δυο βραβεία ,το βραβείο καλύτερου γκρουπ  της  χρονιάς και στην κατηγορία Latin Pop Albums και το βραβείο  El Pulso Social award .
Στις 14 Φλεβάρη του 2015 νίκησαν στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο με το τραγούδι Grande amore  και συμμετείχαν στο διαγωνισμό της eurovision το Μάιο του 2015 όπου κατέκτησαν την Τρίτη θέση και το άλμπουμ τους Grande amore  έγινε  2 φορές πλατινένιο.






Τα μέλη


Ignazio Βoschetto


Γεννήθηκε στις 4 Οκτώβρη του 1994 στη Μπολόνια αλλά μεγάλωσε στην Μαρσάλα της Σικελιας .Από μικρός ξεχώρισε το ταλέντο του καθώς συμμετείχε σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς στους οποίους διακρίθηκε.

Ignazio Boschetto - Caruso



Piero Barone




Γεννήθηκε στην πόλη Ναρο της Σικελίας στις 24 Ιουνίου του 1993 και από είχε διακριθεί σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς.

Piero Barone - No puede ser




Gianluca Ginoble



Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1995 στο Αbruzzo της κεντρικής Ιταλίας και έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε μουσικούς διαγωνισμούς.

Gianluca Ginoble - Can't help falling in love




Από το 2009 ως το 2015 οι IL VOLO έχουν εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και έχουν κάνει πολλές συναυλίες ανά τον κόσμο.  Το καλοκαίρι του 2015 θα κάνουν εμφανίσεις σε πολλές ιταλικές πόλεις

Απολαύστε τους στα επόμενα βίντεο 









ΥΓ .Σ αυτό το σημείο θα θελα να ζητήσω ένα δημόσιο συγγνώμη σε όσους έχω ταλαιπωρήσει με αυτήν μου την καινούργια αγάπη-παράνοια .Υπόσχομαι να προσπαθήσω να το περιορίσω όσο γίνεται αλλά καταλάβετέ με!!!! δε φταίω εγω!!! Δείτε 




 Ελενα Πεσιρίδου 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου